Muuntajan Iän Maksimointi

Suurten muuntajien pidentyvien ja ennennäkemättömien toimitusaikojen vuoksi on nyt tärkeämpää kuin koskaan seurata olemassa olevien laitteiden kuntoa ja suorituskykyä.

”Camlin Energy TOTUS Transformer Monitor” on ainoa valvontalaite, joka yhdistää DGA:n, osittaispurkauksien tunnistamisen, läpivientieristimien valvonnan, vikavirtojen ja muuntajaanalyysin yhdeksi järjestelmäksi.

TOTUS tarjoaa sinulle kattavan käsityksen muuntajien riskiprofiilista koko niiden käyttöiän ajan.


Trafo Überwachung durch TOTUS

Yli 80 % kaikista muuntajavioista voidaan rajoittaa kolmeen avainalueeseen: käämit, läpivientieristimet ja käämikytkimet. Camlin Energy TOTUS Transformer Monitor valvoo niitä kaikkia.

Asennukset Yli 1 700 TOTUS-yksikköä on käytössä maailmanlaajuisesti.

Kustannussäästöt Yli 10 miljoonan dollarin vaurioilta vältyttiin TOTUS järjestelmän valvonnan ansiosta.

Muuntajan kunnon visualisointi

TOTUSPRO Web for Website

TOTUSPRO Web

TOTUS Transformer Monitor sisältää vakiona TOTUSPRO Web palvelun, jossa on edistynyt diagnostiikka sekä graafinen ja helposti tulkittava näyttö. TOTUSPRO-ominaisuuksia voidaan laajentaa huoltostrategioista riippuen.


TOTUSPRO Desktop for Website

TOTUSPRO Desktop

TOTUSPRO Desktop on valinnainen asiantuntijatyökalu, jolla on mahdollisuus tuoda offline-tietoja vikatilojen tarkempaan tutkimiseen.

TOTUSPRO ACCESS for Website

TOTUSPRO Access

TOTUSPRO Access antaa kattavan kokonaiskuvan muuntajakannsta. Ohjelmisto kokoaa tiedot laitteistamme ja tarjoaa selkeän kuvan muuntajien kunnosta. Tämä vähentää suunnittelemattomia seisokkeja, tehostaa tuotantoa ja lisää toiminnan tehokkuutta.

Asiantuntijapalvelut

Camlin Energy -asiakkailla on suora pääsy ainutlaatuiseen asiantuntijatietoomme muuntajista ja niihin liittyvistä valvontaratkaisuista. Tarjoamme asiakkaillemme kohdennettuja seminaareja ja koulutusta, joiden tarkoituksena on edistää tiedon jakoa ja tiedottaa parhaista käytännöistä.

Kuntoarviot

Kunnonarviointipalvelumme yhdistää online-valvontatiedot paikan päällä suoritettaviin tarkastuksiin, laboratorioanalyyseihin ja muihin offline-tietoihin. Autamme sinua luomaan täydellisen kuvan omaisuuden kunnosta ja tuotamme käyttökelpoisia ohjeita muuntajien vikojen riskin vähentämiseksi.

Järjestelmäpalvelut

GlobalServices-osastomme työskentelee asiakkaiden kanssa järjestelmän suunnittelusta aina asennukseen saakka ja tarjoaa tarvittavan jatkotuen:

  • Määrittelee liiketoiminnan tarpeet ja odotukset
  • Vastaa odotuksiasi.
  • Varmistaa, että valvontateknologiasi tuo lisäarvoa yrityksellesi.

Ota meihin yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa ratkaisuistamme ja palveluistamme, ole hyvä ja täytä oheinen kyselylomake ja Skandinavian edustajamme ottaa sinuun yhteyttä.